DN Design
“Uniek in klassiek”

DN Design is een degelijk Nederlands meubelmerk wat staat voor jarenlang zitcomfort. De collectie van DN Design bestaat uit een groot assortiment aan zitmeubelen onderverdeeld in klassieke en eigentijdse modellen. De zitmeubelen zijn zowel leverbaar in diverse soorten stoffen als in enkele leerkwaliteiten. Daarnaast kan, waar van toepassing, ook de houtsoort in alle gangbare kleuren gemaakt worden zodat dit altijd in uw interieur past.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Zo zijn bijvoorbeeld alle zittingen van de banken en fauteuils voorzien van een interieurvering en hebben de fauteuils in diepte verstelbare zittingen, waardoor zowel groot als klein hier prima in kunnen zitten. Het interieur-schuim dat wordt gebruikt in de zitmeubelen is van een hoge kwaliteit en voldoet aan de eisen op het gebied van milieu en van brandveiligheid.

Bent u benieuwd naar de uitgebreide collectie van kwaliteitsmerk DN Design? Dan nodigen wij u van harte uit in onze showroom aan de Hasseltstraat 242 in Tilburg. Hier kunt u diverse modellen met eigen ogen bekijken en uitproberen.

Pluspunten van Boeren Hasseltstraat Stijlmeubelen:

  • Meubels kunnen gratis aan huis worden afgeleverd
  • Wij hanteren geen aanbetaling, wij werken op vertrouwen
  • De koffie staat niet klaar, die zetten wij vers!
  • Veel meubelen uit voorraad leverbaar

Tot ziens in onze zaak !
Leo en Corina

Afspraak maken

Een vrijblijvende afspraak maken in onze showroom? Vul dan hier uw gegevens in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug: