Showroom Boeren Hasseltstraat stijlmeubelen Tilburg

In de showroom van Boeren Hasseltstraat Stijlmeubelen kunt u terecht voor een groot assortiment aan diverse soorten meubelen en accessoires. Deze meubelen representeren het totale assortiment zodat u een goede indruk krijgt van de mogelijkheden en de kwaliteit. Tijdens een bezoek aan onze showroom voorzien wij u natuurlijk van een deskundig advies. En er staat geen lekker kopje koffie voor u klaar,.. nee dat zetten wij namelijk vers voor u!

Als u tijdens een bezoek aan onze showroom meubelen naar wens hebt uitgezocht en besluit tot koop dan heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze gratis bezorgservice! Wij leveren de meubelen middels ons eigen vervoer dan netjes bij u op locatie af.

Wij hanteren op al onze producten garantie. Onze klanten kiezen voor ons omdat wij kwaliteit, service en deskundigheid hoog in het vaandel hebben staan. Wij hopen u dan ook te mogen begroeten als klant in onze showroom in Tilburg.

Afspraak maken

Een vrijblijvende afspraak maken in onze showroom? Vul dan hier uw gegevens in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug:

    er zijn geen afbeeldingen gevonden